Vive Hodie - Pentuesuunnitelmat 2022-2024

Etenkin näin kevään tullen pentukyselyjä alkaa näköjään tulla tasaisin väliajoin, joten laitan tänne tiedoksi tämän hetken kasvatussuunnitelmat.

Itselleni koirat ovat pääasiallisesti perheenjäseniä ja ne ovat aktiivisesti mukana niin koiraharrastuksissa kuin muissakin puuhissa ja elämässä. Jos hyvä yksilö kohdalleni sattuu, niin mielelläni voin sitä käyttää jalostuksessa ja kasvattaa yksittäisiä pentueita silloin tällöin, mutta minkään koirani päätarkoitus ei ole olla vain pentujen teettämistä varten. Koirien terveys ja hyvinvointi ovat minulle sydämen asia, ja vaikka kuinka haluaisin täyttää kaikkien pentua kysyvien odotukset, niin kasvatuksen tulee minusta toteutua koirien ehdoilla.

Loppuvuoden 2021 pentueesta jäi meille kotiin kasvamaan yksi narttupentu ja kaksi muuta tytöistä ovat sijoituksessa. Seuraavat mahdolliset pentuesuunnitelmat tulevat olemaan siis näistä tyttösistä, jos niiden terveystulokset ovat hyvät ja ne vaikuttaisivat kaikin puolin jalostukseen sopivilta. Luonteet ovat tähän mennessä vaikuttaneet kaikilla kyseisen pentueen pennuilla olevan tosi ihanat ja reippaat! 

En mielelläni pennuta narttuja hyvin nuorena, vaan haluan niiden saada kasvaa rauhassa, joten aikaisintaan pentuesuunnitelmat menevät siis jonnekin vuoden 2024 tienoille. Pyrin tänne kotisivulle laittamaan tietoa suunnitelmista, jos sellaisia sitten pääsee tekemään, ensin saadaan nyt jännittää rauhassa, millaisia neitokaisia tytöistä kasvaa 😊.

Vive Hodie -pentueet Koiranetissä:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=VIVE%20HODIE&R=88


5 kk ikäiset sisarukset Ursula ja Spooky pallomeressä (Vive Hodie Ursa Major ja Vive Hodie Ursa Minor)


Kommentit