Koulutukset

Erilaisia koulutuksia järjestän sitä mukaa kun ideoita tulee ;).
Pääasiallisesti viikkovalmennuksia koulutan Kuopion suunnilla, mutta koulutusohjaajakursseja ja workshopeja toki muuallakin.

Esteklinikka

Onko koirasi esteosaamisessa parantamisen varaa? Kaipaako keppi- tai kontaktisuoritus kohentamista? Kiinnostaako juoksukontaktien opettaminen, mutta et tiedä, miten edetä?
Esteklinikka-koulutuksessa vapaasti valittavaan aiheeseen pureudutaan yhdessä ja tavoitteena on löytää juuri sinun koirallesi sopivat yksilöidyt harjoitukset asian viemiseksi uudelle tasolle.
Esteklinikkaan sisältyy lähitapaamisia sovittuina ajankohtina ja lisäksi etätuki väliaikoina. Lähitapaamisissa kokoonnutaan pienryhmissä ja analysoidaan, miten koulutus on siihen
mennessä edennyt. Lisäksi tehdään harjoitussuunnitelma tuleville viikoille, joten tehokas treenaaminen edellyttää sitoutumista omalla ajalla tehtäviin harjoituksiin!

Koulutusohjaajakurssit

Suomen Agilityliiton liittokouluttajana minulla on oikeudet järjestää virallisia koulutusohjaajakursseja.

Workshopit

Seurassamme Hukka-Putki ry:ssä on haluttu panostaa etenkin koulutusohjaajien tietojen ja taitojen kehittämiseen koulutusohjaajakursseja syvemmälle, ja tästä tarpeesta syntyivät Workshop-tyyppiset koulutukset, joissa johonkin agilityn aihealueeseen pureudutaan kunnolla. Pelkkä luento-oppiminen ei kaikille sovi, joten siitä syystä workshopeissa keskitytään paljon myös käytännön esimerkkeihin ja harjoitteluun!
  • Kontaktit&Kepit-workshop